Ferestre tip Tripan Salamander bluEvolution 92
Ferestrele noastre pasive BE-92 oferă performanțe pentru proiecte excepționale, cu o grosime a peretelui de clasa A (pereți exteriori cu lățimea de ⅛ centimetri), pentru o calitate superioară care unește tehnologia de top orientată spre viitor și un design modern și pragmatic în noua generație a ferestrelor de primă calitate .

Geamul din sticlă triplă se află într-un profil rupt termic, protejat cu înveliș de aluminiu.

BE-92 Ferestrele pasive ale casei definesc eleganta si cerinta de inalta performanta in lume – Casa pasiva .

Paleta de culori

Profilele Salamander si feroneria ROTO fac din aceste ferestre eficiente din punct de vedere energetic o opțiune atractivă pentru proiectul Casei Pasive. Ferestrele de case pasive din seria BE-92 au o peliculă decorativă din PVC de înaltă calitate și inovatoare, care conferă ferestrelor și ușilor culori frumoase și texturi din lemn.

Aceste filme extrem de rezistente durează decenii în orice climă – de la căldura intensă a lunii August până la Inghetul din Ianuarie

Aceste filme decorative sunt elegante, eficiente și durabile, ajung la cele mai înalte standarde de calitate și design, făcând potrivite pentru orice tip de arhitectură sau tip de clădire.

Profilul excepțional cu o adâncime de construcție de 92 mm produce o izolație termică strălucitoare de Uf=0,83 W/m2K

Disponibil în ferestrele europene de iluminat, ferestre glisante, ferestre fixe, ferestre franceze, ferestre numai pentru înclinare și ferestre deținute.