Profilele SALAMANDER indeplinesc cerintele celor mai creativi si exigenti arhitecti, accentuand atat tusele moderne, dar oferind si posibilitatea renovarii cladirilor istorice prin respectarea normelor de protectie.
Nimic nu este imposibil: impreuna cu specialistii germani solutiile vin natural, innobiland fatadele si interioarele, lasand libera posibilitatea de creatie si punand in practica  ideile Dumneavoastra.
Forme clasice… arce, ferestre segmentate, asimetrice, triunghiuri, geamuri rotunde, ferestre mari, usi culisante, armonice : posibilitatile de creatie sunt nelimitate.
Totul este posibil: puteti regasi culorile padurii, nuantele nisipului cu ajutorul profilelor in nuante naturale, puteti aduce culoarea in casa Dumneavoastra cu ferestre in tonuri vesele. Sau pur si simplu puteti personaliza exteriorul ferestrelor in acord cu arhitectura, lasand albul la interior pentru a va permite amenajari diferite in incaperi diferite. Si toate acestea cu minime costuri suplimentare pentru o mare paleta de culori.

Cu o calitate ridicata si finisaje destinate utilizarii indelungate, foliile decorative va permit sa creati armonia perfecta in designul caminului dumneavoastra .

Va stam la dispozitie cu o gama larga de folii decor (imitatie de lemn) , vopsit (toata gama de culori RAL). SALAMANDER urmareste tendintele din industria mobilei si creeaza modele de lemn in concordanta cu acestea.

culori
Forme
culori vopsite

Nume

E-mail (obligatoriu)

Subiectul

Mesaj