Termopanele Salamander Streamline 76, 5 camere – Estetică aparte


Bazându-se pe profilele unui producător german dovedit, ferestrele au stabilit noi standarde în viața lungă și în întreținerea ramei de ferestre. Culoarea extraordinară a zăpezii este caracteristică. Profilele lucioase din PVC de înaltă calitate sunt ușor de păstrat curate și rezistente la intemperii.

Dacă doriți să personalizați ferestrele și să le adaptați fațadei și interiorului clădirii, vă sugerăm să selectați un furnir. Ferestrele din oferta noastră sunt disponibile în mai multe culori netede sau lemnoase.

Toate fitingurile sunt plasate în crestătura ferestrei, făcându-le complet invizibile după închidere. Puteți ascunde atât șinele coloanei mobile, cât și pârghiile, balamalele și alte elemente funcționale. În plus față de beneficiile estetice ale hardware-ului ascuns, trebuie să luați în considerare și aspectul practic. Utilizatorul are posibilitatea de proiectare 3D, precum și o adaptare integrată a lățimii deschiderii aripii. Balamalele folosite în fitingul ascuns au o capacitate de încărcare mai mare, iar fereastra în sine este rezistentă la efracție. Ele sunt, de asemenea, mai calde, deoarece accesoriile de acest tip împiedică formarea de poduri termice.

Ferestrele arată foarte interesant grație placarii cu Aluminiu. Cu acestea puteți combina avantajele practice ale ferestrelor din PVC cu designul modern, caracteristic ferestrelor din aluminiu. Panourile sunt disponibile în culori RAL diferite. Avem, de asemenea, o gamă largă de vopsele texturate.

În fabricarea ferestrelor, am folosit nu numai componente de înaltă calitate, dar, de asemenea, am asigurat că procesul tehnologic a fost realizat la cele mai înalte standarde. Mașinile noastre ne permit să fabricăm ferestre utilizând cele mai noi tehnologii, cum ar fi V-Perfect. Acesta este un sistem inovator de conectare pentru profilele de ferestre din PVC, ceea ce face sudurile practic invizibile.