BESTSELLER

Salamander Streamline 76

Cu profilul de ferestre excepțional, interioarele au un caracter intim și confortabil, iar parametrii tehnici foarte buni permit limitarea considerabilă a pierderilor de energie.

SALAMANDER LINIA MOALE ȘI LINIA ROTUNDĂ

Profilele sunt disponibile în două versiuni: Profil universal moale – ca răspuns la cererile de tendințele moderne de astăzi în industria construcțiilor, precum și profil rotund – semi-decalate, rezultand o fereastra pentru interioare foarte clasice și elegante .

Funcționalitatea și economiile de costuri

Profilul cu 5 camere, o adâncime de 76 mm și două garnituri asigură o izolare termică și fonică optimă. Armăturile din oțel mari asigură stabilitatea pe termen lung a ferestrei și certitudinea și siguranța în timpul utilizării.

Suduri moderne și un alb strălucitor

Ca o tehnică inovatoare, sudurile V-Perfect sunt aproape invizibile, perfect în concordanță cu celelalte părți ale ferestrei. Un alb excepțional al profilului dă o strălucire fantastică prin iluminarea nișei ferestrelor și făcând interiorul mai luminos.

Fereastră cu arce, ferestre triunghiulare, trapez, cercuri

Sistemul Salamander permite producerea de ferestre în forme atipice. Avem experienta in realizarea ferestrelor cu arcuri, ferestre triunghiulare si trapezoidale si fereastra rotunda.

  •  
adâncime  76mm
Număr de camere  5 camere
Valoare U  Uf = 1,3 W / m2 * K
clasa de profil  B
sigiliu  dublu, gri / negru
Grosimea existentă a sticlei de bandaj  24 mm – 48 mm
vitrare  4 / 16Ar / 4 (Rw = 32dB, Lt = 80%, g = 63%)
prindere standard de ROTO
Grosimea oțelului  1,5 – 2,0 mm
Miez de profil colorat pentru culori pe două laturi Da: maro, alb, Wenghe
Garanție  Garanție de 5 ani pentru întreaga fereastră
Certificate  CE, CEKAL (geamuri)
termen de implementare 5 zile lucratoare

.

Ferestre din PVC conform dimensiunilor și specificațiilor

Oferim posibilitatea de a determina dimensiunile, culorile, numărul de aripi, reglarea canatului și profilul suplimentar. Bogăția soluțiilor permite, de asemenea, producerea de ferestre mari și realizarea de comenzi atipice. Posibilitatea de comandă individuală, adică o comandă individuală, este disponibilă imediat când cumpărați dintr-o fereastră.